Kontakt

Het kan ook jou overkomen

Een allergische reactie door verkeerde medicijnen? Ziek worden door een verkeerde behandeling? Het kan jou ook overkomen! Want net als 11,5 miljoen andere Belgen beschik jij niet over één gecentraliseerde toegang tot al je medische gegevens.

Laat ons daar samen verandering in brengen. Samen zetten we ons in voor de creatie van één gecentraliseerde toegang die voor jou en alle betrokkenen in jouw zorgtraject toegankelijk is.

#1Patient1Record4Belgium

Met jouw hulp zetten wij ons in om jouw data te ontsluiten, alle informatie ter beschikking te hebben waar en wanneer nodig, ongeacht origine. We willen de zorg, politiek en de IT-sector aanzetten tot actie. Want dáár ligt de verandering. Laten we het samen doen.

Wist je dat:

Meer dan één op de vier Belgen (26%) zijn medisch patiëntendossier al heeft geraadpleegd, en maar 24% de informatie vond die ze zochten?

89% bereid is om het medisch patiëntendossier te delen met een gezondheidsprofessional om de kwaliteit van de zorg te verbeteren?

76% een voorstander is van gegevens delen met ziekenhuizen en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen?

Interessante Artikelen

De gegevens van mijn partner worden foutief doorgegeven én foutief geínterpreteerd. Hoe kan daar dan een juiste diagnose of behandeling uit voortkomen?

Jouw stem is belangrijk

We willen de zorg, politiek en de IT-sector aanzetten tot actie. Want dáár ligt de verandering. Laten we het samen doen. Deel jouw verhaal.

Deel nu je verhaal!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reeds onderdeel van de beweging

Deel nu je verhaal!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maak deel uit van de beweging!

Sluit je aan bij de #1Patient1Record4Belgium beweging. Blijf op de hoogte van ontwikkelingen en deel mee in het gesprek.

Je kunt ook anoniem deelnemen. We zullen jouw naam dan nooit in onze communicatie gebruiken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.